Hlavička

Aloe vera a zelené potraviny pro zdraví a vitalitu

Aloe vera a zelené potraviny, především mladý ječmen a přírodní řasa chlorella pyrenoidosa, patří mezi přírodní produkty s prokazatelnými blahodárnými účinky na lidské zdraví. Prospěšné jsou zejména pro detoxikaci organismu, působí protizánětlivě, regenerují organismus, hubí viry, bakterie i plísně, a v neposlední řadě mají vysokou výživovou hodnotu. To je ovšem jen zlomek benefitů, které aloe vera, mladý zelený ječmen a chlorella přinášejí. 

Aloe vera a zelené potraviny nastartují očistu organismu a přirozené samouzdravovací procesy. 

Nanotechnologie pro ještě účinnější přírodní produkty

Použití nanotechnologie pro přírodní produkty je revoluční krok k ještě lepšímu zpracování a uchování prospěšných látek. Díky nanotechnologii totiž látky proniknou přímo k problému, ať už se nachází kdekoli v těle. Tento způsob podpory zdraví nemá žádné vedlejší účinky, jde o klinicky i dermatologicky testované 100% přírodní produkty z kontrolovaných zdrojů. 

Tuhý deodorant bez hliníku

Aloe Ever-Shield představuje účinnou ochranu proti nežádoucím tělesným pachům při pocení, a to jak na pokožku v podpaží, tak i na nohou. Tento tuhý deodorant bez hliníku s obsahem aloe vera nedráždí pokožku, nezanechává skvrny na oblečení, nezatěžuje lymfatický systém a je vhodný i pro aplikaci po holení.  

Kokosový olej poslouží jako skvělá maska na vlasy, tělové mléko i tuk na vaření

Kokosový olej a jeho použití je neskutečně všestranné. Využívat ho můžeme nejen v kuchyni jako klasické oleje, ale upotřebení má i...

celý článek >>

Chia semínka jako náhrada vajec i pro zahušťování polévek

Ačkoli se chia semínka do popředí zájmu v oblasti zdravé výživy dostaly až poslední dobou, rozhodně nejde o moderní objev. Už před...

celý článek >>

Seznamte se s exotickým ovocem

V tomto článku se blíže podíváme na některé méně známé druhy exotického ovoce. Banán či kiwi již dnes ochutnal a dobře zná snad každý, co se...

celý článek >>

Kysané zelí – delikatesa, která léčí

Kysané zelí je opravdovou klasikou v české kuchyni. Krom výborné a nezaměnitelné chuti má kysané zelí navíc pozitivní vliv na zdraví díky...

celý článek >>

Setonův hrnec – vyzkoušejte pravé zálesácké pokrmy připravené v zemi

Chcete si vyzkoušet opravdu zálesácký způsob vaření? Pak zapomeňte na kotlík na ohni nebo opékání špekáčků a využijte tzv. setonův...

celý článek >>

Jak vařit v rýžovaru a tipy na nejlepší recepty

Také jste si všimli, že téměř v každém asijském bistru vaří lepší rýži, než se doma daří vařit vám? Pokud jste milovníci rýže a potrpíte...

celý článek >>

Jak si připravit domácí směsi koření

Přemýšlíte, jak v kuchyni kořenit, aby mělo vaše jídlo dokonale vyváženou chuť? Nechte se inspirovat a místo nákupu klasických...

celý článek >>

Raw strava vdechne vašemu tělu zpátky život

Konzumovat potraviny jen v přirozené podobě se zdá být pro mnohé z nás nepředstavitelné. Média jsou plná reklam upřednostňující tradiční...

celý článek >>

Medvědí česnek – kde ho najít a jak ho použít v kuchyni

Máte rádi chuť česneku, ale vadí vám, když jste po něm cítit? Vyzkoušejte medvědí česnek. Tato cibulovitá rostlina, kterou můžete sebrat...

celý článek >>

Mořská řasa - netradiční zelenina plná minerálů

Co se týká jídla, tak v tomto ohledu jsme my Češi celkem konzervativní. Většinou se ošíváme například při představě, jak jíme ústřice či...

celý článek >>

Kanadské borůvky: superpotravina, kterou si můžete sami vypěstovat

Chodíte rádi do lesa na borůvky? A co takhle si lahodné ovoce vypěstovat na vlastní zahrádce? Ideálním řešením jsou kanadské borůvky,...

celý článek >>