Hlavička

100% přírodní rakytníková šťáva od Rakytníky.cz

Rakytník řešetlákový je zázračná dřevina, jejíž plody mají blahodárný vliv na zdraví, krásu i psychickou pohodu. Rakytníky.cz vyrábí a dodávají 100% přírodní rakytníkovou šťávu, která vyniká nejen skvělou ovocnou chutí, ale také přístupem k pěstování i samotnému zpracování přírodní šťávy. Na rozdíl od konkurenčních výrobců rakytníkové šťávy prochází tento produkt výrobními procesy, které v něm zachovají veškeré vitamíny a jiné zdraví prospěšné látky. Rakytník je pěstován bez přidání chemických hnojiv a herbicidů a jako vstupní surovina je tedy čistě přírodní a vysoce kvalitní.

Jak je rakytník řešetlákový prospěšný pro naše zdraví?

  • Konzumace plodů rakytníku nebo rakytníkové šťávy posiluje imunitu neboli obranyschopnost organismu. 
  • Chystáte-li se na sportovní aktivitu nebo jiný fyzicky náročný výkon, je rakytník ideálním zdrojem energie.
  • Rakytník vás zbaví únavy a vyčerpání.
  • Důležitou roli hraje rakytník i při opalování, neboť působí příznivě na regeneraci pokožky. 
  • Rakytníková šťáva je také přirozeným zdrojem vitamínů, minerálů a stopových prvků

Kokosový olej poslouží jako skvělá maska na vlasy, tělové mléko i tuk na vaření

Kokosový olej a jeho použití je neskutečně všestranné. Využívat ho můžeme nejen v kuchyni jako klasické oleje, ale upotřebení má i...

celý článek >>

Chia semínka jako náhrada vajec i pro zahušťování polévek

Ačkoli se chia semínka do popředí zájmu v oblasti zdravé výživy dostaly až poslední dobou, rozhodně nejde o moderní objev. Už před...

celý článek >>

Seznamte se s exotickým ovocem

V tomto článku se blíže podíváme na některé méně známé druhy exotického ovoce. Banán či kiwi již dnes ochutnal a dobře zná snad každý, co se...

celý článek >>

Kysané zelí – delikatesa, která léčí

Kysané zelí je opravdovou klasikou v české kuchyni. Krom výborné a nezaměnitelné chuti má kysané zelí navíc pozitivní vliv na zdraví díky...

celý článek >>

Setonův hrnec – vyzkoušejte pravé zálesácké pokrmy připravené v zemi

Chcete si vyzkoušet opravdu zálesácký způsob vaření? Pak zapomeňte na kotlík na ohni nebo opékání špekáčků a využijte tzv. setonův...

celý článek >>

Jak vařit v rýžovaru a tipy na nejlepší recepty

Také jste si všimli, že téměř v každém asijském bistru vaří lepší rýži, než se doma daří vařit vám? Pokud jste milovníci rýže a potrpíte...

celý článek >>

Jak si připravit domácí směsi koření

Přemýšlíte, jak v kuchyni kořenit, aby mělo vaše jídlo dokonale vyváženou chuť? Nechte se inspirovat a místo nákupu klasických...

celý článek >>

Raw strava vdechne vašemu tělu zpátky život

Konzumovat potraviny jen v přirozené podobě se zdá být pro mnohé z nás nepředstavitelné. Média jsou plná reklam upřednostňující tradiční...

celý článek >>

Medvědí česnek – kde ho najít a jak ho použít v kuchyni

Máte rádi chuť česneku, ale vadí vám, když jste po něm cítit? Vyzkoušejte medvědí česnek. Tato cibulovitá rostlina, kterou můžete sebrat...

celý článek >>

Mořská řasa - netradiční zelenina plná minerálů

Co se týká jídla, tak v tomto ohledu jsme my Češi celkem konzervativní. Většinou se ošíváme například při představě, jak jíme ústřice či...

celý článek >>

Kanadské borůvky: superpotravina, kterou si můžete sami vypěstovat

Chodíte rádi do lesa na borůvky? A co takhle si lahodné ovoce vypěstovat na vlastní zahrádce? Ideálním řešením jsou kanadské borůvky,...

celý článek >>