Najdeme vám tu správnou firmu.

Volejte 720 952 910

Hlavička

HEST Stanislava Kufnerová: výroba knedlíků, Jaroměř

Společnost HEST Stanislavy Kufnerové se specializuje na výrobu houskových a bramborových knedlíků. Dále vyrábí halušky, taštičky nebo sladké pokrmy. Firma sídlí v Jaroměři a zajišťuje maloobchodní i velkoobchodní prodej. Své výrobky dodává do mnoha měst v Královehradeckém kraji, například  do Náchoda, Dvora Králové nad Labem, Nového Města nad Metují, Červeného Kostelce a dalších měst.

Výroba knedlíků Jaroměř

Specializací firmy HEST je výroba knedlíků v Jaroměři. Připravuje klasické bramborové nebo houskové knedlíky, ale také špekové, vícezrnné či ovocné. Houskové knedlíky a další výrobky dodává do velkých stravovacích zařízení, ale prodává je i k přímé spotřebě.

Knedlíky z Jaroměře se připravují podle ověřené receptury, vždy jsou čerstvé a z kvalitních surovin. Díky tomu si získaly oblibu mezi strávníky v celém Královehradeckém kraji. Zákazníci se ke knedlíkům z Jaroměře rádi vrací a doporučují je svým známým. Vyzkoušejte tradiční houskový knedlík i vy nebo ochutnejte jednu z mnoha místních specialit.

Rolády, taštičky, halušky i šišky z mákem

Houskové, bramborové, sladké i masové knedlíky jsou jen jedny z mnoha vyráběných produktů firmy HEST. Společnost se specializuje na přípravu jídel, které jsou určeny k následné bleskové tepelné úpravě. Výrobky jsou vždy čerstvé a poctivé, jejich příprava vám zabere jen chvilku. To ocení jak kuchaři v jídelnách, tak strávníci v domácnostech. 

Ochutnejte halušky, bramborovou roládu se špenátem, bramborové taštičky nebo šišky s mákem. Firma vyrábí i vlastní speciality – Jaroměřský štrúdl s jablky, kuličky s posypem nebo Jaroměřské buchtičky.

Tato firma je označena jako dobrý kontakt

V ČEM JSME DOBŘÍ

  • výroba knedlíků z kvalitních surovin
  • maloobchodní i velkoobchodní prodej 
  • vlastní krajové speciality

Domácí tvaroh – recept tak jednoduchý, že už tvaroh nebudete muset nikdy kupovat

Připravit domácí tvaroh je jednoduché, jen se nenechte zaskočit tím, že to zabere pár dní. Potěší vás nejen fakt, že znáte složení...

celý článek >>

Domácí mléčná rýže - levnější než z obchodu, a navíc bez éček

Domácí mléčná rýže je skvělá na snídani nebo svačinu, teplá i studená. Na její přípravu potřebujeme jen pár ingrediencí a můžeme si ji...

celý článek >>

Vyrobte si domácí sýr z tvarohu - i bez syřidla

Na přípravu domácího sýra obvykle potřebujeme použít syřidlo. Tentokrát si ale ukážeme recept na domácí sýr z tvarohu, k jehož přípravě...

celý článek >>

Vyrobte si domácí korbáčiky! Jsou chutnější a levnější než z obchodu

Korbáčiky jsou oblíbenou pochoutkou pro návštěvy nebo jen tak na doma. Jejich příprava není složitá, vyžaduje ale opatrnost při práci...

celý článek >>

Domácí kefír pro zdravou střevní mikroflóru i zažívání. Vyrobte si ho snadno doma

Kefír je mléčný nápoj podobný jogurtu, jen je o něco kyselejší a lehce perlí na jazyku. Zatímco domácí příprava jogurtu je již...

celý článek >>

Indický sýr panýr vás překvapí svou všestranností i jednoduchou přípravou

Panýr (anglicky paneer) je indický sýr, který si velmi jednoduše můžete připravit doma. Nejvíce receptů na jeho využití pochází ze...

celý článek >>

I v mrazech houby rostou! Zimní houby jsou skvělou pochoutkou

Milujete houbaření, ale máte strach, že s prvním sněhem už nebudete moci svůj koníček provozovat? Nemusíte se vůbec obávat, protože zima...

celý článek >>

Připravte si doma hit našeho mládí: Vanilkový a čokoládový pribináček za 15 minut

Pribináček je takový malý český zázrak. Víte o tom, že pribináček se začal vyrábět po druhé světové válce proto, aby nasytil...

celý článek >>

Znáte kimchi? Korejskou pochoutku se štiplavou vůní musíte ochutnat!

S podzimem přichází doba, kdy je potřeba více chránit svou obranyschopnost, abychom se vyhnuli všem chřipkám a nachlazením. Můžete...

celý článek >>

Usušte si vitamíny na zimu! Připravte si domácí sušená rajčata po italsku

Baví vás středomořská lehká kuchyně? Chtěli byste umět vařit jako Italové? Pak budete potřebovat jednu věc - domácí sušená rajčata....

celý článek >>

Připravte si bylinkové máslo na ryby, maso i bagety. Stačí vám jen 20 minut!

Bylinkové máslo má všestranné využití. Dá se použít na steaky, ryby nebo třeba křupavé bagety. Připravili jsme pro vás tři chuťově...

celý článek >>

Domácí malinová limonáda zabere pár minut a chutná skvěle! Připravte si osvěžující malinovku sami

S létem přichází nejen hezké slunné počasí, ale také chuť na něco dobrého a hlavně osvěžujícího. Výtečnou volbou je domácí...

celý článek >>

Připravte si ajvar. Srbskou pochoutku z pečených paprik, kterou doma využijete po celý rok

Tak jako se v Česku připravuje tradiční lečo, v Srbsku je to ajvar. Tapenáda z pečených paprik s výraznou chutí. Připravit si ji...

celý článek >>

Ořechovka neboli ořechovice patří do každé domácnosti. Čistí žaludek a má antibiotické účinky

Jednou z rostlin, které mají na lidské tělo blahodárný účinek, je ořešák, ze kterého se vyrábí lahodná ořechovka. Nejenže je...

celý článek >>

Černá zmrzlina boduje i letos! Máme pro vás návod, jak si ji vyrobit doma

Černá zmrzlina. Pro jednoho čiré bláznovství, pro druhého gastronomické nebe. Netradiční zmrzlina byla hitem roku 2017, kdy...

celý článek >>

Staňte se francouzským gurmánem. Vyrobte si domácí creme fraiche (krém freš)

Pokud patříte mezi tajné obdivovatele francouzské kuchyně, pak jste už asi slyšeli o legendární smetaně creme fraiche. Česky řečeno...

celý článek >>

Staňte se pravým Italem! Vyrobte si domácí mozzarellu

Mozzarellu – italský sýr – který se v originále vyrábí z buvolího mléka, má rád asi každý. Pokud se chcete blýsknout před rodinou nebo...

celý článek >>

Připravte si domácí balkánský sýr – lepší než z obchodu a hotový za 5 minut

Ještě v 70. a 80. letech minulého století bylo Československo mistry v produkce slaných odleželých sýrů - balkánských sýrů,...

celý článek >>

Vyrobte si lahodný domácí řecký jogurt - snadno a rychle!

Pokud patříte mezi jogurto-milce, pak vaší pozornosti určitě neunikl řecký jogurt. Jak název napovídá, pochází z oblasti Balkánu a...

celý článek >>

Konec kupovaných taveňáků! Vyrobte si domácí tavený sýr z poctivého tvarohu

Jste milovníkem sýrů a rádi máte přehled o tom, co jíte? Čerstvý tavený sýr tak, jak vám bude chutnat, si můžete vyrobit doma....

celý článek >>

Domácí lučina lepší než z obchodu. Postačí vám 15 minut

Žervé nebo chcete-li lučina je jemný smetanový sýr, který se výborně hodí jak k podávání nasladko, tak naslano. Z této pochoutky se dají...

celý článek >>

Zapomeňte na kupované jogurty a vyrobte si domácí jogurt

Tento článek navazuje na náš mini seriál, ve kterém se věnujeme domácí výrobě mléčných výrobků. Zatím jsme takhle společně vyzkoušeli...

celý článek >>

Vyrobte si domácí mascarpone! Bude vám stačit smetana a citrón

Rádi si pochutnáváte na tiramisu? Nebo jste snad propadli dortovým krémům z mascarpone? Pak pro vás máme zajímavý návrh. Nekupujte už v...

celý článek >>

Dobrá obranyschopnost a pevné zdraví díky jídlu? Vyzkoušejte recepty z hlívy ústřičné

Hlíva ústřičná je zázračná houba, která nejen dobře chutná, ale má také celou řadu blahodárných účinků na lidské zdraví. Zejména...

celý článek >>

Granátové jablko alias král ovoce. Jeho léčivé účinky vás ohromí!

Granátové jablko je právem nazývané králem ovoce. Proč? Obsahuje totiž mnoho cenných vitamínů a minerálních látek, které jsou našemu...

celý článek >>

Domácí máslo jako hit posledních týdnů! Finančně se příliš nevyplatí, ale je chutnější než kupované

V posledních týdnech se cena čtvrtkilové kostky másla v obchodech vyšplhala až na 60 korun. Odborníci navíc varují, že před...

celý článek >>

Jak na nachlazení a chřipku? Vyzkoušejte tajnou zbraň našich prababiček - Cibuli a česnek

Sezóna chřipek a nachlazení je zase tady! S tím jak ubývá denní světlo a snižuje se venkovní teplota, naše tělo hůře reaguje na...

celý článek >>

Návod na pěstování hub na zahradě: Pochutnejte si na domácích žampionech nebo zdravé hlívě

Houbaření patří k oblíbeným aktivitám mnoha lidí. Zajít si na procházku do lesa, vyčistit si hlavu a k tomu nasbírat košík hub,...

celý článek >>

Máte velkou ovocnou úrodu? Vyrobte si domácí víno podle vašeho gusta

Když se na zahradě urodí hodně ovoce, je třeba vymyslet, jak jej zpracovat. Část sníte, zbytek uložíte na později, zavaříte či z ovoce...

celý článek >>

Vyzkoušejte nejlepší recepty na švestkový koláč 7x jinak

Švestkový koláč je nepochybně podzimní klasikou. Navíc se dá udělat na mnoho způsobů a švestky v září a říjnu koupíte na každém rohu....

celý článek >>

Recept na pečený čaj 5x jinak: Vyzkoušejte pečený čaj bez cukru nebo pečený čaj z jablek

Pečený čaj znaly už naše babičky. Pak se na něj pro slazené limonády a nejrůznější kombinace kupovaných ovocných čajů na chvíli...

celý článek >>

Chcete zhubnout? Omezte bílý cukr a zařaďte do svého jídelníčku přírodní sladidla

Zatímco dříve nebyl cukr běžně k dostání, dnes je zázrak, když se jeho konzumaci vyhneme. Odborníci na výživu varují před ...

celý článek >>

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte