Hlavička

Lovecká chata Folmava: restaurace v malebném prostředí vrchů Českého lesa

Přibližně 800 metrů od hraničního přechodu Folmava (Schafberg) se v krásném prostředí vrchů Českého lesa nachází restaurace Lovecká chata Folmava. Na první pohled zaujme autentickým interiérem v loveckém stylu, který zdobí trofeje, přírodní materiály a krásný kachlový krb. Restaurace nabízí kvalitní pokrmy české i zahraniční kuchyně včetně zvěřinových specialit. Lovecká chata Folmava je oblíbeným místem pro pořádání oslav, svateb, firemních večírků i romantických večeří ve dvou.

Tradiční i moderní pokrmy včetně zvěřinových specialit

V nabídce Lovecké chaty Folmava najdete pestrý výběr tradičních českých jídel i pokrmů světové kuchyně. Restaurace láká především na zvěřinové speciality, které jsou pro svou specifickou a výraznou chuť vyhledávané mnoha gurmány. Zkušení kuchaři používají k přípravě jídel přírodní a domácí ingredience vysoké kvality, včetně koření a bylinek.

V restauraci si pochutnáte také na domácích knedlících a pečivu či osvěžujících domácích limonádách. Pokud se vydáte do Českého lesa, rozhodně si restauraci nedaleko hraničního přechodu Folmava nenechte ujít.

Skvělé místo pro pořádání oslav i svateb

Díky krásným reprezentativním prostorům je restaurace Lovecká chata Folmava vyhledávaným místem pro pořádání malých i velkých oslav, svateb, firemních večírků a jednání i rodinných či romantických večeří. Posedět můžete u velkého krbu v restauraci s kapacitou 90 míst, k dispozici je také prosklená terasa s překrásným výhledem do krajiny s kapacitou 105 míst. V prostorách restaurace se nachází i kompletně vybavený salonek pro 25 osob s vlastním vchodem.

Restaurace v krásném prostředí vrchů Českého lesa

Hlavní výsadou restaurace je její zasazení do prostředí krásné přírody. Nachází se v malebném prostředí vrchů Českého lesa a díky umístění nedaleko hraničního přechodu Folmava je hojně navštěvovaná jak českými, tak německými hosty. Přijďte si kdykoliv v průběhu roku posedět v útulných prostorách restaurace a vychutnejte si poctivě připravené pokrmy i jedinečné výhledy do okolní přírody.

Tato firma je označena jako dobrý kontakt

V ČEM JSME DOBŘÍ

  • Restaurace v loveckém stylu nedaleko hraničního přechodu Folmava
  • Reprezentativní prostory pro pořádání oslav i svateb
  • Krásné výhledy do přírody z celoročně prosklené terasy
  • Pestrý výběr pokrmů české i světové kuchyně včetně specialit z divočiny

Sůl nad zlato! Znáte druhy soli?

Sůl je nenahraditelná. To známe i z pohádek. Slaná chuť je jednou z pěti člověkem vnímaných základních chutí. Abychom jí docílili, potřebujeme...

celý článek >>

3x zimní marmeláda, která vás pořádně zahřeje

Marmeláda nemusí ležet ve spíži celou zimu. Lepší volbou je připravit si hned několik druhů marmelády – od každého jen několik málo...

celý článek >>

Jaký alkohol by neměl chybět na svátečním stole? Rozhodně punč a svařák

K Vánocům patří nejen cukroví, dobré jídlo, dárky a sváteční pohoda, ale také alkohol. Pokud to s ním nepřeháníme a dopřáváme si pár...

celý článek >>

Domácí hranolky si připravíte raz dva. Brambory ve formě hranolek mají dokonce více vitamínů

Hranolky patří dnes již neodmyslitelně na talíř k mnoha pokrmům. Nejsou ale výdobytkem až 21. století, nýbrž jejich historie...

celý článek >>

Vánoční perníková chaloupka? Máme návod, podle kterého se zaručeně povede

Vánoční perníková chaloupka nesmí na svátečním stole chybět! Je nejenom krásnou dekorací, ale také výtečně chutná. Perníková...

celý článek >>

Zdobené vánoční perníčky: S tímto návodem se vám zaručeně povedou

Máte rádi vánoční perníčky? Je nejvyšší čas se do nich pustit. Adventní čas je vždy plný vánočních příprav. Někdo provádí důkladný...

celý článek >>

Tofu naložené jako hermelín? Delikatesa vhodná i pro ty, kterým vadí mléko

Nakládané tofu je velká lahůdka. A pokud vám z nějakého důvodu mléčné výrobky vadí, nabízíme téměř identickou náhradu za nakládaný...

celý článek >>

Domácí kondenzované mléko pro vegany a alergiky na mléčné výrobky

Blíží se Vánoce a s nimi se objevují i myšlenky na to, jaké dobroty vytvoříme letos. Vězte, že je pořád co objevovat. Zatímco někdo se...

celý článek >>

Vinaři otvírají svatomartinské víno. Chutná skvěle a může vylepšit zdraví

I když se letos vinaři rozhodli porušit tradici a Svatomartinské víno vypustit na trh dříve, neubírá to nic na jeho kouzlu. Právě...

celý článek >>

Znáte kimchi? Korejskou pochoutku se štiplavou vůní musíte ochutnat!

S podzimem přichází doba, kdy je potřeba více chránit svou obranyschopnost, abychom se vyhnuli všem chřipkám a nachlazením. Můžete...

celý článek >>

Jak si připravit domácí směsi koření

Přemýšlíte, jak v kuchyni kořenit, aby mělo vaše jídlo dokonale vyváženou chuť? Nechte se inspirovat a místo nákupu klasických...

celý článek >>

Druhy sushi a jeho domácí příprava

Sushi je nejspíše nejznámějším a nejoblíbenějším japonským jídlem u nás. Dopřát si tuto pochoutku můžeme nejen v luxusních restauracích, ale...

celý článek >>

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte