Najdeme vám tu správnou firmu.

Volejte 720 952 910

Hlavička

Toxické látky a éčka v potravinách, které nejčastěji ohrožují naše zdraví. Konzumujete je denně?

Čím dál více lidí se zajímá o to, co jí. Po mnoha letech, kdy lidem stačilo, že jídlo, které si dali na talíř, bylo chutné a...

celý článek >>

Domácí kefír pro zdravou střevní mikroflóru i zažívání. Vyrobte si ho snadno doma

Kefír je mléčný nápoj podobný jogurtu, jen je o něco kyselejší a lehce perlí na jazyku. Zatímco domácí příprava jogurtu je již...

celý článek >>

Indický sýr panýr vás překvapí svou všestranností i jednoduchou přípravou

Panýr (anglicky paneer) je indický sýr, který si velmi jednoduše můžete připravit doma. Nejvíce receptů na jeho využití pochází ze...

celý článek >>

Tibetská houba - připravte si z ní léčivý kefír, který mohou i alergici na laktózu!

Pomáhá zlepšit trávení, uleví při alergii a podporuje imunitní systém. To je tibetská houba neboli kefírová houba, která má velice...

celý článek >>

Domácí jablečný ocet je zázračný všelék! Vyřeší hubnutí, akné i úklid domácnosti - vyrobte si ho

O téměř zázračných účincích jablečného octa věděli už naši předci a v jejich kuchyních měl své místo. Dnes je jablečný ocet...

celý článek >>

Měsíční dřevo - nové magické trendy ve stavitelství

Sviť, měsíčku sviť, ať mi šije niť. Už i Karel Hynek Mácha věřil v to, že Měsíc je magický a je proto důležitou součástí jeho mnohých...

celý článek >>

Kam na Silvestra? Máme pro vás 5 tipů!

Když se řekne Silvestr, každý si vybaví ohňostroje, bujaré večírky, silvestrovské jednohubky, šampaňské nebo silvestrovské estrády. Pokud...

celý článek >>

Vánoční kaktus - ozdoba domácnosti nejen přes Vánoce

Vánoční kaktus – květina, která ve svátečním období zdobí mnoho domácností. Nejen, že vánoční kaktus hýří krásnými barvami, když venku je...

celý článek >>

Co žákům přináší Základní škola speciální a praktická škola v Jaroměři?

Základní škola speciální a Praktická škola Jaroměř se soustředí na to, aby děti byli schopné obstát v každodenním životě a našli...

celý článek >>

Máte psa s citlivým zažíváním? Vyzkoušejte granule bez masa s podílem hmyzí bílkoviny

Maso je důležitou složkou stravy každého psa. Obsahuje velké množství bílkovin a dalších látek, které jsou zásadní pro jeho...

celý článek >>

MČ Praha-Vinoř: Poznejte krásu historické obce i jejího okolí

Městská část Praha-Vinoř má co nabídnout milovníkům historie i těm, kteří hledají nová místa na zajímavé výlety za poznáním přírodních...

celý článek >>

I v mrazech houby rostou! Zimní houby jsou skvělou pochoutkou

Milujete houbaření, ale máte strach, že s prvním sněhem už nebudete moci svůj koníček provozovat? Nemusíte se vůbec obávat, protože zima...

celý článek >>

Připravte si doma hit našeho mládí: Vanilkový a čokoládový pribináček za 15 minut

Pribináček je takový malý český zázrak. Víte o tom, že pribináček se začal vyrábět po druhé světové válce proto, aby nasytil...

celý článek >>

Znáte kimchi? Korejskou pochoutku se štiplavou vůní musíte ochutnat!

S podzimem přichází doba, kdy je potřeba více chránit svou obranyschopnost, abychom se vyhnuli všem chřipkám a nachlazením. Můžete...

celý článek >>

Řepný kvas aneb kvašená řepa, která pomůže vašemu zažívání i obranyschopnosti

Červenou řepu si každý pamatuje ze salátu ve školní jídelně, poslední roky ale dostává v kuchyni stále více prostoru. A není se...

celý článek >>

Coleus forskohlii – bylinka s neuvěřitelnými účinky

Coleus forskohlii (Plectranthus barbatus) je bylinka, která roste divoce na svazích hor Nepálu, Indie a Thajska. Patří do stejné...

celý článek >>

Usušte si vitamíny na zimu! Připravte si domácí sušená rajčata po italsku

Baví vás středomořská lehká kuchyně? Chtěli byste umět vařit jako Italové? Pak budete potřebovat jednu věc - domácí sušená rajčata....

celý článek >>

Co s bohatou úrodou rybízu? Zachutná vám snadná rybízová šťáva, kterou připravíte za studena

K typické stálici českých zahrádek nepochybně patří rybíz. Jeho červené a černé kuličky dozrávají v červenci a srpnu, kdy se...

celý článek >>

Poznejte sílu přírody! Hlohovice snižuje krevní tlak a léčí nemocné srdce

Hloh obecný patří do české krajiny stejně jako jeřabiny, vzácná stará oskeruše nebo moruše. Dnes už ale jen málokdo tento prastarý...

celý článek >>

Připravte si bylinkové máslo na ryby, maso i bagety. Stačí vám jen 20 minut!

Bylinkové máslo má všestranné využití. Dá se použít na steaky, ryby nebo třeba křupavé bagety. Připravili jsme pro vás tři chuťově...

celý článek >>

Pro dodržení zásad pro získání souhlasu koncových uživatelů v EU bychom vás chtěli informovat, že tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte