Detoxikace

Cena: 175 Kč

Snížené poštovné: 42,- Kč převodem nebo 72,- Kč na dobírku

Podrobný popis přípravy na detoxikaci, její druhy, způsoby provádění a recepty

Autor: MUDr. David Frej

Detoxikace znamená pročištění, zbavení těla škodlivých látek. Účelem detoxikace je odstranit odumřelé buňky a tkáně, které se v organismu hromadí. V knize najdete podrobný popis přípravy na detoxikaci, její druhy, způsoby provádění a recepty.

Obsah:

Úvod
Které orgány se účastní detoxikace?
Proč se provádí detoxikace?
Stres
Jaké látky řadíme mezi toxiny?
Jak se projevuje přítomnost toxinů?
Stadia detoxikace
Příprava na krátkodobou detoxikaci
Jaké existují detoxikace?
Kdy je detoxikace vhodná?
Jak často lze detoxikaci provádět?
Kdy není detoxikace vhodná?
Přechodné zhoršení zdraví – léčebná krize
Projevy úspěšné detoxikace
Krátkodobá detoxikace
Některé rady ke krátkodobé detoxikaci
Jednotlivé krátkodobé detoxikace • Krátkodobá detoxikace (od večera do následujícího odpoledne) • Jednodenní detoxikace pomocí konzumace ovoce a zeleniny • Dvoudenní detoxikace • Jílová dvou až třídenní detoxikace • Tři dny pročištění • Třídenní džusový půst • Mrkvová detoxikace • Třídenní očista jablečným džusem • Vodová a ovocná desetidenní detoxikace • Detoxikační dieta
Očista střev a klystýr
Některé rady po ukončení krátkodobé detoxikace
Dlouhodobá detoxikace
Detoxikace v denním režimu • Čištění jazyka • Ranní očistný nápoj • Kartáčování pokožky • Masáž abhjanga • Relaxace a jóga • Dýchání • Koupele • Správné trávení • Správná strava a pitný režim • Podpora činnosti jater, ledvin, plic, kůže a střev • Pravidelný pohyb • Zdravě spát
Speciální detoxikační kúry
Metody doplňující detoxikaci
Byliny podporující detoxikaci a regeneraci
Detoxikační byliny
Byliny vhodné po skončení detoxikace
Recepty • Detoxikační pokrmy • Detoxikační nápoje
Literatura
O autorovi

Váz., 128 str, kresby, ISBN 978-80-7387-212-0


Kategorie: KNIHY, DVD, Knihy

Detoxikace



Stáhnout v PDF

Přečteno: 1879x

Rozbalit všechny příspěvky
Změnit pořadí komentářů
Detoxikace
26. 06. 2012 21:43:56

Super knížka, hltala jsem ji jedním dechem!!

Nový komentář
Zpracovávám...

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.





Psali jsme před rokem

Vánoce - zvyky a tradice na Štědrý den

Ke Štědrému dni se váže zřejmě nejvíce zvyků, pověr a praktik. Tradiční vánoční zvyky se předávaly z generace na generaci a v dnešní době většina z nich již nemá původní podobu. Jsou přizpůsobené modernímu světu a tím vznikají novodobé tradice postavené na starých základech. M...


Dnes jsme pro Vás vybrali

jitrocel_1

Jitrocelový sirup proti kašli

Co budeme potřebovat: 5 čerstvých lístků jitrocele 4 lžíce vody hmoždíř med       Jak na to: Jitrocel rozetřeme s vodou a poté zahřejeme nad mírným plamenem. Postupně přidáváme med, dokud nevznikne sirupovitá konzistence. Po schládnutí můžeme konzumovat. Při kašli užíváme každ...

Svízel Syřišťový /Galium verum/

čeleď: mořenovité Svízel Syřišťový – popis Vytrvalá, trsnatá 30 až 120 cm dlouhá bylina. Lodyha je tuhá, dole dřevnatá a větvená, v horní části čtyřhranná, dole oblá, hladká až krátce pýřitá. Listy v četných přeslenech, podlouhlé a zašpičatělé. Květenství jsou koncová, l...

Avokádový salát

1 avokádo 1 ledový salát 1 salátová okurka' 100 g černých oliv 1 zakysaná smetana ořechy olivový olej hořčice majonéza jablečný ocet cukr Avokádový salát – postup přípravy Nejprve si připravíme marinádu. V míse smícháme 3 lžíce olivového oleje, za...

Destice chřapáčová /Discina perlata/

▪ Destice chřapáčová - vzhled Plodnice je široká 4 – 15 cm, miskovitá nebo ploše rozložená. Ve stáří bývá až laločně zprohýbaná. Svrchní strana je v mládí hladká, později hrbolatá nebo vrásčit. Destice chřpáčová bývá obvykle šedohnědá, tabákově hnědá až červenavě hnědá...