Detoxikace

Cena: 175 Kč

Snížené poštovné: 42,- Kč převodem nebo 72,- Kč na dobírku

Podrobný popis přípravy na detoxikaci, její druhy, způsoby provádění a recepty

Autor: MUDr. David Frej

Detoxikace znamená pročištění, zbavení těla škodlivých látek. Účelem detoxikace je odstranit odumřelé buňky a tkáně, které se v organismu hromadí. V knize najdete podrobný popis přípravy na detoxikaci, její druhy, způsoby provádění a recepty.

Obsah:

Úvod
Které orgány se účastní detoxikace?
Proč se provádí detoxikace?
Stres
Jaké látky řadíme mezi toxiny?
Jak se projevuje přítomnost toxinů?
Stadia detoxikace
Příprava na krátkodobou detoxikaci
Jaké existují detoxikace?
Kdy je detoxikace vhodná?
Jak často lze detoxikaci provádět?
Kdy není detoxikace vhodná?
Přechodné zhoršení zdraví – léčebná krize
Projevy úspěšné detoxikace
Krátkodobá detoxikace
Některé rady ke krátkodobé detoxikaci
Jednotlivé krátkodobé detoxikace • Krátkodobá detoxikace (od večera do následujícího odpoledne) • Jednodenní detoxikace pomocí konzumace ovoce a zeleniny • Dvoudenní detoxikace • Jílová dvou až třídenní detoxikace • Tři dny pročištění • Třídenní džusový půst • Mrkvová detoxikace • Třídenní očista jablečným džusem • Vodová a ovocná desetidenní detoxikace • Detoxikační dieta
Očista střev a klystýr
Některé rady po ukončení krátkodobé detoxikace
Dlouhodobá detoxikace
Detoxikace v denním režimu • Čištění jazyka • Ranní očistný nápoj • Kartáčování pokožky • Masáž abhjanga • Relaxace a jóga • Dýchání • Koupele • Správné trávení • Správná strava a pitný režim • Podpora činnosti jater, ledvin, plic, kůže a střev • Pravidelný pohyb • Zdravě spát
Speciální detoxikační kúry
Metody doplňující detoxikaci
Byliny podporující detoxikaci a regeneraci
Detoxikační byliny
Byliny vhodné po skončení detoxikace
Recepty • Detoxikační pokrmy • Detoxikační nápoje
Literatura
O autorovi

Váz., 128 str, kresby, ISBN 978-80-7387-212-0


Kategorie: KNIHY, DVD, Knihy

Detoxikace



Stáhnout v PDF

Přečteno: 1769x

Rozbalit všechny příspěvky
Změnit pořadí komentářů
Detoxikace
26. 06. 2012 21:43:56

Super knížka, hltala jsem ji jedním dechem!!

Nový komentář
Zpracovávám...

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.





Psali jsme před rokem

5987798472_b500ba5687

Italská kuchyně - 2. část - hlavní jídla

Italská kuchyně je typická jednoduchostí, lehkostí a svěžestí. Italové se zaměřují především na pokrmy z těstovin, zeleniny, ryb, mořských plodů a masa, asi nejvyhlášenějšími italskými pochoutkami jsou: pizza, špagety a rizoto. V tomto článku se zaměříme na hlavní jídla, ale m...


Dnes jsme pro Vás vybrali

med_1

Odvar z ječných krup proti zánětu močového měchýře

Co budeme potřebovat: 1 lžíce ječných krup 1 l vody med       Jak na to: Asi hodinu vaříme kroupy ve vodě. Poté odvar scedíme a pijeme několikrát denně. Můžeme ochutit medem. Tento ječný odvar snižuje kyselost moči a pomáhá tak proti pálení při zánětu močových cest.

Ostružiník křovitý /Rubus fruticosus/

čeleď: růžovité Ostružiník křovitý – popis Ostružiník je robustní keř až 3 metry vysoký, větve obloukovitě převislé, tvarem oblé nebo pětihranné. Po celé délce s mnoha ostny. Listy jsou střídavé, složené, řapíkaté, eliptického tvaru se zubatým okrajem. Květy se začínají ...

Špagety pomodoro

1 balíček italských špaget ¼ kg cherry rajčat 200 g parmazánu 4 stroužky česneku olivový olej bazalka sůl pepř Špagety pomodoro – postup přípravy Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky nebo rozdrtíme. Cherry rajčata omyjeme a nakrájíme nadrobno (skoro ...

Bedla červenající /Macrolepiota rachodes/

▪ Bedla červenající - vzhled Klobouk je široký 6 - 16 cm, nejdříve kulovitý, později klenutý až plochý s malým hrbolkem ve středu. Velké šupiny, u mladých plodnic bledě hnědé, u starších tmavohnědé, jsou uspořádané soustředně. Hrbolek uprostřed klobouku je tmavší. Třeň j...