Čokoláda Menakao Madagaskar 80%

Cena: 90  
array(0) { }

Firma/Výrobce: Menakao

80% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru

Robustní čokoláda syté chuti.

Údolí řeky Sambirano má navíc specifické mikroklima a místní půda je velmi bohatá na minerály. Kombinace mikroklimatu, půdy a vybraných odrůd kakaovníků produkuje kakaové boby s přirozenou sladkostí bohaté na ovocné (zejména citrusové) tóny.

Složení: kakao, čisté kakaové máslo, třtinový cukr, emulgátor: slunečnicový nebo sojový lecitin (bez geneticky modifikovaných organismů – tzv. GMO free). Může obsahovat stopy ořechů, mléčné a vaječné bílkoviny, lepku a burských oříšků.

Výjimečná kvalita surovin: Na přípravu čokolád Menakao jsou používány boby z vybraných plantáží z údolí řeky Sambirano na Madagaskaru, kde jsou kakaovníky pěstovány bez použití pesticidů a umělých hnojiv. V čokoládách též nenajdete žádná umělá aromata ani vanilin. Použitý sójový lecitin je beze stop geneticky modifikovaných organismů (tzv. GMO free).

Hmotnost a velikost: 75 g, 150×71×10 mm

Čokolády Menakao jsou vyráběny na Madagaskaru v čokoládovně Cinagra, jež vyrábí výjimečnou čokoládu od roku 2006.

 

Obsah kakaové sušiny

80 %

 

Původ bobů

Madagaskar

 

Odrůda bobů

Trinitario

 

Druh čokolády

hořká

 

Bio

ne

 

Hmotnost

75 g


Kategorie: Čokolády, kakao




Stáhnout v PDF
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.