Čokoláda Menakao Madagaskar 72%

Cena: 90  
array(0) { }

Firma/Výrobce: Menakao

Na začátku nás tato 72% čokoláda osvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou a bohatou chuť zralých černých třešní „srdcovek“. Ač je to čokoláda hořká, objevují se i chuťové tóny másla, mléka a smetany

72% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru. Na začátku násosvěží hravým chuťovým tónem hroznového vína, který se brzy rozvine v plnou a bohatou chuť zralých černých třešní „srdcovek“. Ač je to čokoláda hořká, objevují se i chuťové tóny másla, mléka a smetany.

Pro milovníky ušlechtilých nápojů doporučujeme k této čokoládě tyto rumy: Zaya, Zacapa, Malteco a Diplomatico.

Údolí řeky Sambirano (odkud pochází kakaové boby použité na přípravu této čokoládády) má specifické mikroklima a místní půda je velmi bohatá na minerály. Kombinace mikroklimatu, půdy a vybraných odrůd kakaovníků produkuje kakaové boby s přirozenou sladkostí bohaté na ovocné (zejména citrusové) tóny.

Recenze na čokoládu: Chocolate Reviews: Menakao Madagascar 72% (v angličtině)

Složení: kakao, čisté kakaové máslo, třtinový cukr, emulgátor: slunečnicový nebo sojový lecitin (bez geneticky modifikovaných organismů – tzv. GMO free). Může obsahovat stopy ořechů, mléčné a vaječné bílkoviny, lepku a burských oříšků.

Výjimečná kvalita surovin: Na přípravu čokolád Menakao jsou používány boby z vybraných plantáží z údolí řeky Sambirano na Madagaskaru, kde jsou kakaovníky pěstovány bez použití pesticidů a umělých hnojiv. V čokoládách též nenajdete žádná umělá aromata ani vanilin. Použitý sójový lecitin je beze stop geneticky modifikovaných organismů (tzv. GMO free).

Hmotnost a velikost: 75 g, 150×71×10 mm

Čokolády Menakao jsou vyráběny na Madagaskaru v čokoládovně Cinagra, jež vyrábí výjimečnou čokoládu od roku 2006

  Obsah kakaové sušiny 72 
  Původ bobů Madagaskar
  Odrůda bobů Trinitario
  Druh čokolády hořká
  Bio ne
  Hmotnost 75 g

Kategorie: Čokolády, kakao




Stáhnout v PDF

Přečteno: 108x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.