Čokoláda Cluizel Los Ancones Bio 67%

Cena: 124  
array(0) { }

Firma/Výrobce: Michel Cluizel

Hořká BIO 67% plantážní čokoláda z plantáže „Los Ancones“ na ostrově Svatého Dominika v Karibiku

Čokoláda Michel Cluizel - Premier Cru de Plantation - Los Ancones Bio Noir Trinitario 67%

Velmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny - najdeme zde maliny, limetku, meruňky, broskve, rybíz a dokonce i zelené olivy. Připravená je z kakaových bobů variety Trinitario v Bio kvalitě, které na plantáži „Los Ancones“ pěstuje rodina Rizkových již od roku 1903. Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete zde: Čokoláda Michel Cluizel

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, Bean to Bar - Best Dark Bar


Složení:
kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), nerafinovaný třtinový cukr, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy oříšků, mléka a gluten.

Výrobek BIO zemědělství, kontrolováno CZ-BIO-003

Výjimečná kvalita surovin:
Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny, “) která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.


Hmotnost a velikost:
70 g, 161 x 79 x7 mm


Kategorie: Čokolády, kakao




Stáhnout v PDF

Přečteno: 152x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.