Čokoláda Bonnat Surabaya 65%

chocolat-bonnat_z2
Cena: 134  
array(0) { }

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných v oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými tóny fíků a datlí.

65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2015, kategorie „Milk plain origin bars“

Recenze na čokoládu: Gurmánka.cz: Bonnat Lait Grands Crus Surabaya 65%

Složení: kakao, kakaové máslo, cukr, sušené mléko

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete zde: čokoláda Bonnat.

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

 

Obsah kakaové sušiny

65 %

 

Původ bobů

Indonésie - Jáva

 

Druh čokolády

mléčná

 

Odrůda bobů

Blend (směs)

 

Bio

ne

 

Hmotnost

100 g

 


Kategorie: Čokolády, kakao




Stáhnout v PDF
Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.