Chana masala v krabičce 50g

Cena: 58  
array(0) { }

Firma/Výrobce: Fudco

Oblíbená masala pákistánské a indické kuchyně, kořeněná pochoutka z cizrny

Nejčastěji se Chana masala používá do zeleninových jídel, ale i na brambory. V Indii tuto masalu používají také na topinky.

Recept: Namočte přes noc cizrnu, ráno vyměňte vodu a vařte do měkka. Na pánvi osmahněte dohněda 2 jemně nasekané cibule s 1 lžící Ghí. Přidejte 2 zelené nakrájené chilli papričky, 2 lžičky zázvorové a česnekové pasty a smažíme další 3 minuty. Poté přidejte 2 oloupaná rajčata a vařte 5 minut. Smíchejte s cizrnou a v případě potřeby dolijte vodu. Rozpusťte na pánvičce 1 lžíci Ghíí, přidejte do cizrny společně s 2 lžícemi koření Chana Masala a dochuťte solí. Zakryjte a poduste 2 minuty. Ozdobíme jemně nasekaným zeleným kardamomem a cibulovými kroužky. Podáváme horké s puri, bhature, kulcha nebo paratha.

Složení: koriandr, kmín, granátové jablko, mangový prášek, chilli, černá sůl, sůl, černý pepř, bobkový list, hřebíček, amla, listy pískavice, fenykl, skořice, černý kardamon, adžvajen, zázvorový prášek.

Vyrobeno v Indii

Balení: 50g


Kategorie: KOŘENÍ, SOLI, Koření směsi




Stáhnout v PDF

Přečteno: 424x

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.